Miesha želi borbu sa Rondom

Američka borkinja kristalno jasna

Miesha želi borbu sa Rondom

Miesha Tate nakon spektakularne pobjede nad Holly Holm došla je do toliko željenog pojasa u bantam kategoriji. Američka borkinja nakon nekoliko neuspjelih pokušaja uspjela je u svom naumu, ali sigurno da nema puno vremena za slavlje.

Mieshu početkom jula očekuje prva odbrana titule, i to protiv neugodne Brazilke Amande Nunes.

Amerikanka je tokom konferencije za medije posvećene UFC-u 200 istakla da poštuje svoju narednu protivnicu, ali takođe nada se pobjedi i novom duelu sa Rondom Rousey.

"Pobijediću Amandu na UFC-u 200 i nastaviti dalje. Nadam se da će to biti borba s Rondom u Madison Square Gardenu. To bi bilo odlično", izjavila je Tate.

Miesha Tate u profesionalnoj MMA karijeri zabilježila je 23 nastupa i 18 pobjeda, te je u sjajnom nizu od pet uzastopnih trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi