Mišić: Sa razlogom smo prvoplasirani tim u državi

Strateg OK Mladost za SportSport.ba

Mišić: Sa razlogom smo prvoplasirani tim u državi

D. Vejo

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog nastavili su u pobjedničkom ritmu nakon što su večeras u Banjaluci uvjerljivo savladali ekipu Borca rezultatom 0:3.

Aktuelni prvak bez premca igra najbolju odbojku u Bosni i Hercegovini, a to potkrepljuje i činjenica da su već nekoliko godina uzastopno u samom vrhu.

Večeras reklo bi se, rutinska pobjeda Brčaka koji su sa pola gasa osigurali miran revanš.

"Pobjeda od 0:3, nije bila tako jednostavna bez obzira što rezultat govori drugačije. Moji igrači imali su odličan pristup od samog starta meča i nisu dozvolili Borcu lake poene iako su oni na momente imali čak i vodstvo. Imamo kvalitet i s razlogom smo prvoplasirani tim u ligi nakon regularnog dijela sezone. Očekujemo uzbudljiv meč u Brčkom", izjavio je za SportSport.ba trener OK Mladost, Branko Mišić.

Naredni meč ova dva tima igra se za sedam dana u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi