Mladost ipak prejaka za Borac

Premijer liga BiH

Mladost ipak prejaka za Borac

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca poraženi su večeras pred svojom publikom od lidera na tabeli ekipe Mladosti iz Brčkog rezultatom 0:3, po setovima je bilo 24:26, 19:25 i 11:25.

Izabranici Miše Marjanovića dobro su otvorili prvi set. Igrali su dobro, u nekoliko navrata neutralisali su najjače oružje Brčaka, a to je servis. Međutim, više spretnosti i želje pokazali su gosti, koji prvu dionicu riješavaju u svoju korist.

A onda, kreće pad u igri domaćina. Veza Kljajić-Ilić nije uspjela da izdrži pritisak i konstantne nalete odbojkaša Mladosti. Nakon drugog seta, pobjednik se već nazirao.

Dugogodišni šampion BiH svoj kvalitet je potvrdio u trećem setu, gdje je Borcu dozvolio svega 11 poena.

Borac: Kavić, Kljajić, Ilić, Vranješ, Dedić, Kecman, Kojadinović, Knežević, Kisić, Popović i Radonić.

Mladost: Gajić, Čolo, Kisić, Bijelović, Janjić, Lukić, Divljan, Keserović, Glišić i Zimonjac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi