Mladost odbranila titulu šampiona BiH

Brčaci trijumfovali u finalnoj seriji

Mladost odbranila titulu šampiona BiH

Nakon što su odigrana oba finalana meča play-offa titulu prvaka Bosne i Hercegovine odbranili su odbojkaši brčanske Mladosti. 

Odbojkaši Mladosti i u revanš meču u Brčkom slavili protiv ekipe iz Gacka i finalnu seriju končali rezultatom 2:0.

Izuzev trećeg seta koji su gosti riješili u svoju korist izabranici Branka Mišića bili su bolji od gostiju i na kraju ulogu favorita opravdali i zasluženo trijumfovali s 3:1 po setovima (25:21, 25:19, 21:25 i 25:16).

Meč su vodili Adnan Kološ i Jasmin Husejnović oba iz Sarajeva, a meč je trajao sat i 47 minuta.

OK "Mladost" Brčko  - OK "Gacko" 3:1 (25:21, 25:19, 21:25, 25:16)

OK Mladost: Mario Vasiljević, Bojan Novokmet, Darko pavlović, Azur Eminović, Mirza Keserović, Saša Skelić, Luka Šormaz, Saša Zimonjić, Almir Čolo, Jovan Ćendić, Damir Sikimić i Andrija Divljan.

OK Gacko: Milan Bošković, Srđan Furtula, Dragan Škiljević, Slobodan Rončević, Nenad Milidragović, Božo Antunović, Ognjen Perišić, Dušan Perišič, Vitomir Tufegdžić, Marko Tadić i Danilo Ružić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.