Mladost pred odbranom šampionske titule

Finale play-offa BiH

Mladost pred odbranom šampionske titule

Odbojkaši brčanske Mladosti, aktuelni šampioni i pobjednici kupa Bosne i Hercegovine, na dobrom su puta da osvoje šampionski pehar i u sezoni 2014/2015. 

Poslije slavlja u Gacku i "breaka" u prvoj utakmici finala play-offa za prvaka BiH i vodstava od 1:0 u seriji izabranici trenera Branka Mišića u subotu 25. aprila u dvorani "Gimnazije" od 16 sati dočekuju odbojkaše iz Gacka.

Već u drugom susretu finalne serije odbojkaši Mladosti imaju priliku da potvrde i primat u klupskoj eliti BiH.

U slučaju pobjede ekipe iz Gacka treća odlučujuća utakmica igrat se sljedećeg dan, u nedjelju 26. aprila, takođe u Brčkom.

U gradu na Savi se u subotu očekuje lijepa odbojkaška predstava, a sastaju se dvije ekipe koje su u dosadašnjem toku sezone pokazale i najviše. Ovu utakmicu direktno prenosi i BHT1 od 15 sati i 55 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.