"MMA je sport za pijanice, oni nisu moj nivo"

Floyd Mayweather popljuvao MMA

"MMA je sport za pijanice, oni nisu moj nivo"

M. Šljivak

Floyd Mayweather odlučio je ponovo popljuvati MMA organizacije.

Smatra da je MMA sport za pijanice i da je to sport za životinje, a ne ljude.

"Da biste bili bokser potrebna vam je istinska vještina. MMA je sport za pijanice. Boks je za sve. Ne možete mi skinuti cipele i majicu i ubaciti me u kavez. To se radi životinjama, to se ne radi ljudima", rekao je Mayweather, te se opet pohvalio zaradom koju je ostvario.

"Ne znam je li ijedan MMA borac zaradio 250 miliona dolara u dvije borbe, a koje su trajale sat vremena. Oni nisu na mom nivou, nisu ni blizu mog nivoa", dodao je Mayweather.

Money je nedavno odlučio da okonča karijeru u kojoj je neporažen (49-0), ali se sve više spominje njegov povratak u ring.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti