Može li Srbija u finale Evropskog prvenstva?

Završnica prvenstva Evrope

Može li Srbija u finale Evropskog prvenstva?

Prvenstvo Evrope u futsalu polako ulazi u samu završnicu, a na programu se polufinalni mečevi u kojima se sastaju Srbija-Rusija i Španija-Kazahstan.

Svakako da u prvom meču koji je na programu od 18.30 časova Rusija ulazi kao veliki favorit, ali nikako ne treba otpisati domaću selekciju Srbije koja će imati podršku prepune "Arene".

Na svom putu do najvećeg uspjeha, srpski fudbaleri su pobjeđivali Sloveniju, Portugal i Ukrajinu, dok su Rusi bili bolji od Kazahstana i Azerbejdžana, a jedini pravi otpor pružili su im Hrvati u grupi (2:2).

Futsaler srpske reprezentacije Slobodan Janjić smatra da njegova ekipa ima velike šanse u duelu sa iskusnom selekcijom Rusije.

"Prethodna dva duela su se provukli protiv nas i mislim da je došlo vrijeme za naplatu nekih starih dugova. Vjerujem da ćemo pobijediti i ući u finale", rekao je Janjić.

Drugi polufinalni par čine Španija i iznenađenje prvenstva, reprezentacija Kazahstana koja je u sjajnom meču u prethodnoj rundi izbacila Italiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi