Mustafić: Protiv Maglića nastavljamo lijepu kakanjsku priču

Odbojkaška Premijer liga BiH

Mustafić: Protiv Maglića nastavljamo lijepu kakanjsku priču

D. Kurbegović

Kakanjski odbojkaši danas u Sportskoj dvorani Kakanj u okviru 15. kola Premijer lige BiH dočekuju ekipu “Maglić” iz Foče. 

Nakon niza od deset pobjeda za redom, potom domaćeg poraza od lidera Mladosti i gostujuće pobjede protiv Jedinstva iz Brčkog, Kakanjci su favoriti u ovom meču. U prvom dijelu prvenstva Kakanjci su u Foči relativno lako savladali ekipu “Maglića”, a libero ekipe Sejdin Mustafić smatra da uz ozbiljan pristup u subotu pobjeda ne bi trebala doći u pitanje:

“Što se tiče druge utakmice ja mislim da nas ne mogu dobiti ovdje, pogotovo pred našom publikom. Sada jesu jači na poziciji tehničara ali mi igramo svoju igru tako da ako nametnemo svoj sistem, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.”, kazao je Mustafić.

Nakon poraza od Mladosti kakanjska ekipa nije izgubila pobjednički mentalitet koji ih je pratio od početka i pobijedili su u Brčkom. Mustafić kaže da je atmosfera u ekipi i dalje odlična:

“Poraz od Mladosti nam je teško pao ali nastavili smo dalje, stabilizirali svoju igru i nastavljamo istim tempom. Atmosfera u ekipi je zaista odlična, radi se dobro i što je najbitnije nema povreda.”

Mustafić je pozvao publiku koje je sve više na odbojkaškim utakmicama da ponovo u subotu dođu i podrže ekipu:

“Podrška nam zaista puno znači i to se vidjelo na dosadašnjim utakmicama. Ponovo pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu i podrže nas u ostvarivanju nove pobjede i da nastavimo lijepu kakanjsku priču.”, završio je Mustafić.

Utakmica se igra u subotu u Sportskoj dvorani sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije