Na „Balkanation 2015“ nastupa 13 bh. atletičara

Miting u Velenju

Na „Balkanation 2015“ nastupa 13 bh. atletičara

Dž. Mrakić

Šest balkanskih država uzet će učešće na drugom izdanju mitinga „Balkanation“ koji se održava u slovenačkom gradu Velenju.

Timovi će imati priliku nastupiti u 18 disciplina, po osam u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok su dvije discipline kombinirane. 

Našu zemlju predstavljat će 13 atletičara, a oni su: Kanita Bilić (400 m), Katarina Lemez (800 m), Milica Ožegović (400 m), Aleksandra Vidović (koplje), Borislav Dragoljević (400 m), Abedin Mujezinović (800 m), Ivana Macanović (100 m), Mahir Kurtalić (skok u dalj), Dejan Mileusnić (koplje), Haris Mušović (100 m), Nikola Brkić (200 m), Dušan Babić (1500 m) i Tanja Marković (skok u dalj).

Inače, najveće šanse za postolje od naših atletičara daju se Dejanu Mileusniću i Dušanu Babiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.