Nacionalna bolja od Američke lige
McCann s nagradom MVP-a

Odigran 91. MLB All-Star meč

Nacionalna bolja od Američke lige

U Anaheimu je sinoć odigrana MLB All-Star utakmica u kojoj je tim Nacionalne lige sa 3:1 bio bolji od Američke lige. Bila je to prva pobjeda Nacionalne nakon trinaest godina.

Do petog inninga nije bilo runova, a onda je Evan Longoria, igrač Tampa Baya, doveo Američku ligu u vodstvo. Nacionalna liga je do pobjede došla u sedmom inningu. Brian McCann je doublovao u desnu stranu, a Holliday i Byrd osvajaju poene za 3:1 pobjedu Nacionalne lige.

Brian McCann je bio MVP All-Star utakmice i tako postao prvi igrač Atlanta Bravesa koji je dobio tu nagradu nakon 1994. godine. Nakon 1997. godine ovo je bila prva utakmica koja je završila  ispod pet runova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.