Nadir Hajro dobio vizu za SAD

Ambasada odobrila zahtjev

Nadir Hajro dobio vizu za SAD

M. Šljivak

Nadir Hajro, 26-godišnji bodybuilder iz Sarajeva, dobio je američku vizu i učestovaće na prestižnoj manifestaciji "Arnold Classic 2016", koja se održava u SAD-u.

Hajro je nakon mnogo problema uspio da dobije vizu i predstavljaće BiH na ovom prestižnom takmičenju.

"Prije par minuta američki konzulat iz Ambasade je pozvao mog brata na telefon, govoreći mu da cijeli dan razmatraju nas slučaj za vize. Postavili su mu par pitanja još i odobrili vize. Želim ovim putem da se zahvalim svima koji su uz mene i koji me podržavaju, a ja ću se potruditi da se odužim svima vama, tako sto ću predstaviti Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način", rekao je Hajro.

Hajro je imao čast da postane prvi profesionalni bodybuilder sa cerebralnom paralizom u historiji ovog sporta i poželimo mu veliku sreću u SAD-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi