Najbolja zabava na četvrtom Sarajevo Beer Festivalu

Od Tuborga do Somersbyja

Najbolja zabava na četvrtom Sarajevo Beer Festivalu

Sponzorski tekst

 Četvrti po redu Sarajevo Beer Festival počinje danas, 29. maja i traje do nedjelje 31. maja na Zetri. Jedan je od važnijih regionalnih događaja koji svake godine u isto doba okuplja brojne ljubitelje dobre muzike i dobrog piva. 

A za dobro pivo i najbolju atmosferu  i ove godine će se pobrinuti kompanija Carlsberg BH sa svojim brendovima Pan, Lav, Tuborg, Carlsberg i Somersby, u čijim šatorima vas očekuju najvrjednije nagrade.

U Carlsberg šatoru, osim vjerovatno najboljeg piva na svijetu, očekuje vas i Carlsberg tim za stolni fudbal. Mislite da ih možete pobijediti? Dođite i pokušajte! Svi koji uspiju, osvajaju kao nagradu onoliko piva koliko mogu sami ponijeti. 

Tuborg  već tradicionalno nudi najbolju zabavu i najviše nagrada. Posjetite Tuborg šator i učestvujte u „šarenim izazovima“ sa Tuborg promoterkama, te uz vrhunske party-je osvojite dukserice, ruksake, ekstra slušalice i brojne druge vrijedne nagrade. I to nije sve, jer  Tuborg voli nešto ostaviti za iznenađenje.

U Lav šatoru, već drugu godinu zaredom, priprema se najbolji i najveći Turnir u ispijanju piva. Prijavite svoju ekipu, pobijedite u turniru i osvojite još i još i još Lav piva. Ako prije svega volite pivo, dođite u Lav šator i nećete pogriješiti. 

Somersby vas ove godine vodi u čarobni svijet Lorda Somersby-ja. Posjetite Somersby šator, uživajte u druženju i različitim okusima i dobit ćete uspomenu koja će vas dugo podsjećati na tri dana čarobne zabave.

I svakako neizostavni Pan, brend koji je protekle godine u Sarajevu napravio značajan napredak. U skladu s tim, napravljen je napredak i na ovogodišnjem Beer Festivalu, pa je Pan šator značajno veći, a zabava i nagrade su na granici nemogućeg. Kroz takmičenje kodova koje dobijate uz svaki naručeni Pan, očekuje vas obilje nagrada, od besplatnog piva, paketa piva do frižidera punog Pan piva. A uz malo sreće možete osvojiti i ljetovanja na moru za dvije osobe i nevjerovatnog Golfa 7.

Ako imate družionu koja se uz dobru zabavu voli i takmičiti, a uz to imate mjesto gdje bi postavili frižider pun piva ili parkirali novog Golfa 7, ovo je šator  za vas. 

Sigurno ste spremni za zabavu, a ekipa od 30-ak promoterki i promotera kompanije Carlsberg BH, u 5 šatora koji se nalaze na najboljim lokacijama Sarajevo Beer Festivala,  pomoći će vam u tome i svakako pojasniti kako do nagrada. 

Sada znate gdje će sigurno biti najbolje tokom ovogodišnjeg Sarajevo Beer Festivala. Dobrodošli! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.