Naklon do poda: Trocifreni break Marka Selbyja

Selby oduševio

Naklon do poda: Trocifreni break Marka Selbyja

A. Beganović

Proteklih deset dana ljubitelji snookera mogli su uživati. Naime, jedan od najpoznatijih turnira, UK Championship, stigao je do same završnice, a u finalu će igrati Mark Selby i Neil Robertson.

Selby i Robertson su najviše pokazali i zasluženo su stigli do finala. Robertson je u polufinalu savladao Stuarta Binghama sa 9:8 po frameovima, dok je Selby bio bolji od Rickyja Waldena (9:5).

U polufinalnom meču vidjeli smo i maksimalni trocifreni break od 147 poena, čiji je autor Selby, a u video prilogu pogledajte majstoriju ovog sjajnog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije