Nakon velike borbe odbojkaši Slobode slavili u Brčkom

Odbojkaška Super liga

Nakon velike borbe odbojkaši Slobode slavili u Brčkom

E. Dindić

Sjajan susret u okviru 8. kola Super lige Bosne i Hercegovine za odbojkaše odigrali su u Brčkom domaća ekipa Galeba i gosti iz Tuzle ekipa Slobode. 

Prvi set  dobivaju lagano gosti iz Tuzle rezultatom 16:25, da bi bi iduća dva dobila domaća ekipa Galeba rezultatom 25:18, odnosno 25:21. 

Kada su svi u dvorani u Brčkom mislili da će domaći odbojkaši susret privesti kraju, gosti iz Tuzle dižu svoju igru te četvrti set rješavaju u svoju korist rezultatom 21:25. 

U odlučujućem petom setu nakon velike borbe slavi ekipa Slobode rezultatom 16:18, za novu pobjedu na gostujućem terenu. 

OK Galeb Brčko - OK Sloboda Tuzla 2:3 ( 16:25; 25:18;25:21;21:25:16:18)

Galeb: Romanić, Hadžić, Kurtić, Hasičević, Pitnjaković, Tošić, Martinović, Karamustafić, Ferhatović, Selmanović, Hasanović

Sloboda: Dervišević, Veljić, Karamović, Vojnić, Kovačević, Kadrić, Salihović, Kovačević, Krivić, Hasić, Avdagić, Husjenović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi