Nastavlja se Liga šampiona u vaterpolu

Derbi kola, Pro Reko protiv Solnoka

Nastavlja se Liga šampiona u vaterpolu

D. Vejo

Nakon kratke pauze, vaterpolo Liga šampiona nastavlja se večeras. Prvu utakmicu u nastavku sezone igraće VK Partizan Rajfajzen, protiv Juga iz Dubrovnika. Derbi petog kola odigraće se u Italiji između Pro Reka i Solnoka.

Ekipa Partizana biće oslabljena ne igranjem Gavrila Subotića, koji ide na terapije. Te će se sa sastavom koji ima na raspolaganju trener Vladimir Vujasinović, suprostaviti itekako jakoj ekipi Juga, koja u ovoj utakmici ide  na maksimalan učinak. Pro Reko kao ekipa koja nema ni jedan poraz, puni samopuzdanja dočekuju ekipu mađarsku Solnoka

Pored pomenutih mečeva, večeras još igraju, Olimpyakos – Jadran, Eger – Špandau, Primorje – Barseloneta te OSC – Galatasaraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti