Nataša Slijepčević priželjkuje "brejk"

Došli su dani odluke

Nataša Slijepčević priželjkuje "brejk"

Č. Matović

U odbojkaškom prvenstvu BiH došli su dani odluke, ostalo je da se odigra finale play offa. 

Koplja će ukrstiti dvije najbolje ekipe koje su u dosadašnjem toku šampionata pokazale i najviše, odbojkašice Gacka i aktuelne, devetostruke u nizu šampionke, brčansko Bimal Jedistvo. 

Ponos Hercegovine "gatačke tigrice" posle osvojenog prvog mjesta u ligaškom dijelu prvenstva u doigravanju za prvaka lagano i očekivano bez izgubljenog seta rutinski su "smazale" odbojkašica Dervente i BL Voleya iz Banja Luke, kao i prošle godine zakazale su veliki finalni okršaj za prvaka Premijer lige sa Brčankama.

"Brčanske princeze" u play off su ušle sa druge pozicije i poslije nedavno osmog osvojenog Kupa BiH u pobjedničkoj atmosferi i sa optimizmom dočekuju sportskog rivala iz Gacka, ciljaju i desetu u nizu šampionsku "krunu". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije