Nataša Slijepčević vjeruje u titulu

Slijepčević pred duel protiv Bimala

Nataša Slijepčević vjeruje u titulu

Č. Matović

Najbolji klub i ponos Hercegovine odbojkašice Gacka u revanš utakmici finala plej ofa za prvaka BiH u petak 22. aprila dočekaće u dvorani u Gacku devetostruke u nizu šampionke, ekipu Bimal Jedinstva iz Brčkog.

U prvom meču slavile su "brčanske princeze" i vode 1:0 u seriji utakmica do dvije pobjede. Međutim, poslije sjajnog nastupa tokom cijele sezone i osvojenog prvog mjesta u ligaškom dijelu prvensta "gatačke tigrice" u eventualno trećem odlučujućem meču imaće prednost domaćeg terena i pred svojim navijačima imaju lijepu priliku da osvoje šampionski pehar namjenjen najboljoj ekipi Premijer lige BiH.

Biće to strašan susret, o kojem priča i sa nestrpljenjem očekuje sportsko Gacko, a sastaju se dvije velike ekipe koje su u dosadašnjem toku prvenstva pokazale i najviše.

Paljanka u redovima Gačanki dugogodišnja reprezentativka, osnovna poenterska snaga izabranica trenera Ivana Maljevića "korektorka" Nataša Nadica Slijepčević, jedina je igračica iz premijerligaškog karavana koja je do sada u četiri meča slavila protiv neprikosnovenih Brčanki.

Dva puta sa odbojkašicama paljanske Jahorine te i u dresu Gačanki u ligaškom meču ove sezone i 2014.god. u finalu Kupa BiH i vjeruje da će taj niz uvećati do šest te na kraju u slavljeničkoj atmosferi podići šampionski pehar najbolje ekipe BiH. 

Utakmica između odbojkašica Gacka i Bimal Jedinstva igra se u petak 22. aprila sa početkom od 18 sati i 30 minuta u dvorani u Gacku. Meč će suditi Siniša Ovuka iz Banja Luke i Ivana Bartula Gustin iz Neuma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti