Navijač nokautirao odbojkašicu u Italiji!

Nezadovoljan igrom

Navijač nokautirao odbojkašicu u Italiji!

Nevjerovatna scena desila se na jednoj odbojkaškoj utakmici italijanske Serie B1 (treći rang takmičenja op.a). 

Jedan navijač utrčao je na teren nakon utakmice, te dok su se igračice oba tima pozdravljale na mreži, nokautirao jednu odbojkašicu!

Svi su ostali šokirani onim šta su vidjeli nakon što je ekipa Igor Trecate nakon pet setova savladao Chieri. Odbojkašica Beatrice Franceschini kazala je nakon svega da joj je podivljali navijač prije udarca uputio i nekoliko psovki.

Svjedoci ove nemile scene tvrde da podivljali navijač nije bio zadovoljan načinom na koji je igrala Franceschini, a policija je potvrdila da je huligan ubrzo uhapšen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.