"Nektarijada" obradovala preko 365 ljubitelja Nektar piva

Pozitivne reakcije učesnika nagradne igre

"Nektarijada" obradovala preko 365 ljubitelja Nektar piva

Sponzorski tekst

Pola mjeseca je ostalo do kraja velike nagradne igre "Nektarijada", a Banjalučka pivara je do sada dnevnim nagradama obradovala preko 365 ljubitelja Nektar piva.  

Podsjećamo, riječ je o nagradnoj igri koja je počela 4. aprila i trajaće sve do 30.juna 2016.godine i izazvala je veliko interesovanje među ljubiteljima Nektar piva.

"Dobila sam mini-frižider pun piva, a dio nagrade koji se odnosi na pivo je već potrošen. Do sada sam poslala skoro 150 SMS-ova za dnevne nagrade. Do kraja 'Nektarijade' planiram poslati bar 15 kompleta čepova koje sam prikupila za glavnu nagradu. Ko igra - ima pravo da se nada! Voljela bih dobiti BMW", kaže Gordana Radujković iz Hrvaćana.

Tanja Milinović iz Banjaluke je zahvaljujući poslanom kodu sa čepa dobila suncobran i takođe je zadovoljna nagradom. 

"Za dnevnu nagradu poslala sam više od 100 poruka, a za glavnu nagradu, odnosno automobil, trebam tek da pošaljem nekih desetak kombinacija. Nadam se i glavnoj nagradi, jer svi koji šalju očekuju nešto, a vidjećemo šta će na kraju biti", navodi ona.

Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare, ističe da im se redovno javljaju ljubitelji Nektar piva, koje je Banjalučka pivara obradovala dnevnim nagradama. 

"Prezadovoljni smo odzivom i pozitivnim reakcijama, koje pristižu sa svih strana. Naši potrošači, učesnici “Nektarijade”, nam se javljaju u želji da  nam se zahvale i podijele svoju radost sa nama. Takođe, svakog dana evidentiramo veliki broj kodova, i pristiže nam mnogo koverata sa čepovima, koje će učestvovati u velikom finalnom izvlačenju, kada ćemo troje najsrećnijih učesnika 'Nektarijade' obradovati navrijednijim nagradama – automobilima", navela je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare, dodajući da će izvlačenje glavnih nagrada 8. jula biti događaj za pamćenje, te da će više detalja o tome otkriti vrlo brzo.

Glavne nagrade "Nektarijade" su tri automobila, i to Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4, a svakoga dana Banjalučka pivara obraduje pet najsrećnijih učesnika dnevnim nagradama, među kojima su mini-frižider pun piva, mini-suncobran, ležaljka za plažu, fudbalska lopta "Adidas" i polo majica.

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada "Nektarijade" potrebno je sakupiti jedanaest čepova koji su obilježeni slovima sa unutrašnje strane i čine ispis "NEKTARIJADA". Nakon toga, čepove treba poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka,  sa naznakom "Za nagradnu igru -  NEKTARIJADA".

Kada su u pitanju dnevne nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod ispod  čepova označenih za nagradnu igru i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402. Kodove je takođe moguće poslati i preko zvaničnog sajta nagradne igre www.nektarijada.com. 

Sve informacije  o  nagradnoj igri "Nektarijada" se mogu pronaći na sajtu www.nektarijada.com , te na zvaničnom sajtu Banjalučke pivare www.banjaluckapivara.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi