Nema alkohola na Svjetskom prvenstvu!

Prodaja na javnim mjestima zabranjena

Nema alkohola na Svjetskom prvenstvu!

M. Šljivak

Organizatori Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine najavili su kako će alkohol biti zabranjen u ovoj zemlji tijekom Mundijala.

Katar će po mnogo čemu biti jedinstven kao organizator SP-a. Postali su prva arapska i muslimanska zemlja koja je dobila organizaciju Mundijala, a ovo je i prvo prvenstvo koje će se igrati zimi.

Međutim, najnovija odluka organizatora neće se dopasti ljubiteljima alkohola.

Prodaja alkoholnih pića na ulicama i javnim mjestima tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru neće biti dozvoljena, mada će hotelima biti dozvoljeno da prodaju alkohol, ali na ograničenim mjestima.

Također, u ovoj zemlji je nezakonito biti pod utjecajem alkohola na javnim mjestima i to će biti veliki problem za navijače tijekom Mundijala.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi