Ni Amel nije mogao da vjeruje

Tuka prvi u Monacu

Ni Amel nije mogao da vjeruje

M. Šljivak

Bosanskohercegovački sport večeras je dobio novu veliku zvijezdu.

Atletičar Amel Tuka je slavio na mitingu Dijamantske lige u Monacu i to s najboljim vremenom svijeta i 11. vremenom svih vremena u utrci na 800 metara.

Iako je u ovu trku ušao s jednim od najboljih rezultata sezone, Tuki niko nije davao velike šanse za pobjedu. Međutim, on je sve favorite nadjačao, te je vrhunskim sprintom u posljednjih 100 metara stigao do velike pobjede.

Nakon što je pobijedio u Monacu, nije mogao vjerovati šta se dešava. Pao je na sedždu, te je bio vidno uzbuđen nakon najveće trke u dosadašnjoj karijeri.

Ni Amel nije mogao da vjeruje da je pobijedio u ovoj trci, a ovako je sve to izgledalo...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.