NK Čelik ugostio malog plivača Ismaila Zulfića

Sjajan gest kluba s Bilinog polja

NK Čelik ugostio malog plivača Ismaila Zulfića

D. Kurbegović

U cilju proslave pobjede zeničkog plivačkog šampiona Ismaila Zulfića na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom održanom u Zagrebu i kojem su Čelikovi “Robijaši 1988 Zenica” uručili čestitku za ostvareni uspjeh, klub s Bilinog Polja na današnjoj utakmici je ugostio Ismaila sa svojom porodicom.

Klub će njega i njegovu porodicu ugostio u VIP loži kako i dolikuje šampionima, a na poluvremenu predsjednik crno-crveni Selvedin Šatorović zajedno sa Fenanom Salčinovićem je uručio nogometu loptu Ismailu, koji je zajedno sa svojim ocem dobio gromoglasni aplauz cijelog stadiona, koji mu je skandirao "Ti si ponos Zenice".

Svakako lijep gest Zeničana, koji su još jednom pokazali da brinu o lokalnoj zajednici i svojim sugrađanima. Vrijedi spomenuti da je današnja utakmica i humanitarnog karaktera, jer će dio prihoda ići za liječenje sina nekadašnjeg igrača kluba Seje Bajramovića.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi