Novak opet pokazao veličinu

Čestitao olimpijcima

Novak opet pokazao veličinu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nije uspio da dođe do medalje na Igrama u Riju, ali je još jednom pokazao da je veliki sportista i čovjek.

Popularni Nole česitao je olimpijcima iz Srbije na velikom uspjehu i osvojenim odličjima.

"Jako sam ponosan na uspjeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, donijeli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrijednije da bismo ostvarili svoje snove. Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali. Srećan sam što sam bio dio ovakvog tima! Čestitam i veliko BRAVO Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima", napisao je Novak na svojoj Facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije