Nove ACE 16 i u Bosni i Hercegovini

Kopačke bez pertli

Nove ACE 16 i u Bosni i Hercegovini

M. Skaka

Početak 2016. godine adidas je obilježio spektakularno, lansiranjem prvih kopački visokih performansi bez pertli, ACE 16+ PURECONTROL, u kojima su sredinom januara na fudbalskim terenima širom svijeta zaigrali Mesut Ozil, Ivan Rakitić, Del Alija i Oskar, a sada je ACE kolekcija obogaćena novim revolucionarnim modelima.

Kopačke ACE 16 donose fudbalerima maksimalnu udobnost i kontrolu igre, dajući im samopouzdanje da dominiraju u svakoj utakmici. 

"Nakon lansiranja kopačke bez pertli ACE 16+ PURECONTROL bilo nam je važno da dodamo nešto novo ACE kolekciji, a sa novim modelima unaprijeđujemo performanse fudbalera širom svijeta. Lideri smo u inovacijama sa razlogom, a to se vidi sa svakim novim modelom ACE 16. Kreirali smo kopačke kakve ne postoje na tržištu, koje pružaju udobnost i podršku bez premca i predstavljaju novi izraz adidas dizajna”, izjavio je Sem Hendi, potpredsjednik Dizajna za adidas Fudbal.

REKORDNA PRODAJA KOPAČKI BEZ PERTLI

Trenutno rekordnu prodaju tromjesečnih zaliha za samo sedmicu dana ostvarile su prve kopačke bez pertli, ACE 16+ PURECONTROL. Online maloprodavci širom Evrope rasprodali su prve dostupne količine za samo par dana, a mnogi su otvorili i liste čekanja za kopačke koje će naknadno biti puštene u prodaju. Ograničena količina dostupna je još na samo par mjesta u Europi – u Londonu, Parizu, Mančesteru i Barseloni, a u međuvremenu se na YouTube kanalu pojavio i video u kome velika fudbalska imena u kopačkama bez pertli pokazuju ko je „boss“ na terenu.

Do sada najinovativnije kopačke ikada napravljene, obilježile su istoriju fudbala kao najtraženije kopačke o kojima se najviše pričalo. Ovo je prva zabilježena situacija u kompaniji  adidas  za tako velikom potražnjom nekih kopački. Samo su Yeezy Boost patike, koje je adidas predstavio u saradnji sa Kanje Vestom, izazvale ovakvu senzaciju i rekordno brzu prodaju.

Za više informacija posjetite adidas.com/football ili facebook.com/adidasfootball, ili se pridružite razgovoru na Twitteru @adidasfootball.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi