Nove pobjede Dodgersa i Toronta
Longoria igra sjajno

Baseball

Nove pobjede Dodgersa i Toronta

Skoro svi favoriti su slavili u MLB-u prošle noći. Dodgers nastavljaju s odličnim igrama, baš kao i Toronto i Tampa Bay. Yankees se polako bude, a LA Angels sve više liče na tim koji zna šta hoće.

Toronto Blue Jays su nastavili s odličnim igrama ove sezone. Ovaj put, teže nego što se očekivalo pali su igrači Chicago White  Soxa, a Adam Lind je ponovo bio ponajbolji igrač kanadske momčadi. Atlanta Braves su poraženi kući od Colorado Rockiesa rezultatom 1:5. Kada su ušli u pravu formu i kada su trebali da naprave korak više prema doigravanju Bravesi polako posustaju, dok s druge strane Rockies igraju vrlo dobro.
 
NY Yankees se bude polako iz duboke letargije koja ih je bila zahvatila. Alex Rodriguez ne bilježi brojke koje se očekuju od njega, ali njegovim povratkom momčad djeluju kud i kamo bolje. Očito njegovo prisustvo povoljno djeluje na ekipu. Pitsburgh Pirates su odigrali odličan meč kod Washington Nationalsa i zabilježili pobjedu od 12:7. Frady Sanchez je ostvario četvrtu pobjedu od pet mečeva u kojima je startao kao pitcher.
 
Tampa Bay Rays predvođeni jednom od najvećih zvijezda lige Evanom Longoriom igraju u formi od prošle sezone kada su stigli čak i do finala. Ovaj put batove su položili Oakland Athletics, a konačan rezultat glasio je 13:4 za Rayse.
 
Klubovi iz Los Angelesa su upisali nove pobjede. Angels su slavili kod Seattle Marinesa rezultatom 10:6, a Dodgers su kući savladali NY Metse rezultatom 3:2. 

Rezultati:

Toronto – Chicago WS 3:2, Atlanta – Colorado 1:5, NY Yankees – Minnesota 7:6, Washington – Pitsburgh 7:12, Tampa Bay – Oakland 13:4, ST.Louis – Milwaukee 4:8, Seattle – LA Angels 6:10 i LA Dodgers – NY Mets 3:2.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.