Nuhanović: Pred nama su bolji dani

OKI Fantomi idu na titulu prvaka BiH

Nuhanović: Pred nama su bolji dani

A. Haznadarević

Povodom početka prvenstva u sjedećoj odbojci, OKI Fantomi organizirali su press konferenciju na kojoj su predstavili svoje planove i očekivanja u nastupajućoj sezoni 2012-2013.

Prisutnim novinarima su se obratili direktor kluba Mirsad Mirojević, trener Ševko Nuhanović, te zlatni olimpijac iz Londona Kadrić Beniz.

 

"Prošle sezone su OKI Fantomi bili  viceprvaci BIH, što su čelnici kluba okarakterizirali kao neuspješnu sezonu, iako bi mnogi bili i više nego zadovoljni. U subotu je prva prvenstvena utakmica OKI Fantoma, a bit će odigrana u Sarajevu u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu protiv IOK Maglaj-Inex. Obavili smo dobre pripreme za ovu sezonu. Bili smo na Jablaničkom jezeru i zadovoljan sam onim što sam mogao vidjeti od mojih igrača. Prošle godine smo bili jako spori i radili smo na brzini igre. Taj segment je popravljen i nadamo se da ćemo bez većih problema savladati ekipu iz Maglaja, baš kao i sve naredne protivnike", kazao je trener OKI Fantomi Ševko Nuhanović, te dodao:

 

"Ako se uzme u obzir da je čak šest igrača OKI Fantomi ove godine činilo okosnicu tima reprezentacije BIH u sjedećoj odbojci, koja se okitila zlatnom medaljom u Londonu, slobodno se može reći da su pred nama ljepši i uspješniji dani", zaključio je Nuhanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.