Ochocinco nije mnogo izdržao na biku

Ochocinco nije mnogo izdržao na biku

Jedan od najkontroverznijih igrača NFL-a Chad Ochocinco nastavio je sa izletima van terena. Tako je prije nekoliko dana pokušao ukrotiti bika, ali je na njemu izdržao samo 1.5 sekundu.

Ipak, uprkos tome što je za samo 1.5 sekundu bio na zemlji Chad je zaradio 10.000 dolara. Da bi pobijedio i zaradio novog Forda trebao je izdržati još 6.5 sekundi, ali to je bila nemoguća misija. Očito je da ga sve manje interesuje sport kojim se inače bavi. 

"Siguran sam da je moj trener uznemiren zbog ovoga, ali i vodstvo lige. Ipak, ja ne marim za njihova pravila. Svaki pad je rizik za moju karijeru. Zapravo, svaki put kad se probudim postoji rizik da ću napraviti nešto, ali život je nepredvidiv i želim sve probati", kaže Chad. 

Chad je priznao da nije razgovarao s menadžmentom i trenerima Cinncinati Bengalsa o produženju ugovora. Kako sada stvari stoje mogao bi promijeniti klub, jer uprava mu ne namjerava dati onoliko koliko traži, a na draftu su uzeli odličnog AJ Greena koji igra njegovu poziciju. Chad ne brine mnogo o tome. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije