Odbojkaši Borca bolji od Majevice

Odbojkaši Borca bolji od Majevice

Odbojkaši Borca proteklog vikenda igrali su dvije kontrolne utakmice protiv Majevice iz Lopara, glavnim favoritom za osvajanje šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH

Dogovorom klubova, obje utakmice igrale su se u četiri seta: prvi tim Borca trijumfovao je u prvoj rezultatom 4:0, dok je u drugoj kombinovani tim crveno-plavih poražen rezultatom 3:1.

"Ovo je bio prvi u nizu pripremnih mečeva za predstojeću takmičarsku sezonu, s obzirom na to da narednog vikenda putujemo u Zagreb na tradicionalni memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani". Zadovoljni smo trenutnim stanjem fizičke i tehničko - taktičke pripremljenosti i želimo sreću našim momcima u narednom periodu. Zahvaljujemo se OK "Majevica" na gostoprimstvu i želimo im uspješnu sezonu", naveli su iz OK Borac. 

U petak, 15. septembra, odbojkaši Borca kreću prema Zagrebu, gdje će učestvovati na tradicionalnom turniru Zagrebački odbojkaški velikani. Pored Borca i domaće Mladosti, zagrebačkoj publici predstaviće se Murska Sobota (Slovenija) i Posojilnica (Austrija).