Odbojkaši Borca danas počeli sa pripremama

Marjanović prozvao igrače

Odbojkaši Borca danas počeli sa pripremama

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca danas su počeli sa radom.

Nekadašnji odbojkaš crveno-plavih a sada i trener Mišo Marjanović danas je obavio prozivku igrača u parku Mladen Stojanović.

Pred Marjanovićevim izabranicima stoji jedan kvalitetan trenažni proces kako bi se što bolje spremili za izazove koji ih očekuju u Premijer ligi BiH gdje su minule sezone stigli do play-offa iste.

Tokom dana, odbojkaši banjalučkog tima odradit će dva treninga. Onaj jutarnji održat će se u parku Mladen Stojanović, dok je večernji predviđen za dvoranu "Borik".

U timu je ostalo nekoliko igrača od prošle sezone, ali će se istom priključiti i nekolicina igrača iz juniorskog pogona. Iz kluba su otišli Velibor Vuković i Slaven Arežina.

Borac u novu sezonu kreće 14. ili 15. oktobra, kada u prvom kolu gostuju ekipi Jedinstva u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi