Odbojkaši Borca dočekuju lidera na tabeli

Premijer liga BiH za odbojkaše

Odbojkaši Borca dočekuju lidera na tabeli

Odbojkaši Borca u subotu će u okviru 13. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Mladosti iz Brčkog. 

Meč je na programu od 19 časova u Sportskoj dvorani Borik.

Banjalučani su puni samopouzdanja nakon gostujuće pobjede u Srebreniku, a ovaj put imaće znatno teži zadatak protiv trenutno najkvalitetnije ekipe u prvenstvu.

"Imali smo dosta problema što se tiče igračkog kadra. Nekoliko njih je otišlo iz kluba, neki su povrijeđeni, što nam umnogome remeti planove u drugom dijelu sezone. Naredni protivnik je aktuelni šampion države i sigurno je da nismo favoriti u ovom meču, međutim, nadam se našoj dobroj igri i snažnom otporu", rekao je za Sportsport.ba Srđan Marjanović, igrač OK Borac. 

Iako doskora nisu imali adekvatne uslove za rad, banjalučki odbojkaši uspijevaju da se izbore sa svim izazovima. 

"Do sada smo trenirali u SD Obilićevo koja ne ispunjava uslove naše lige. Tek prošle sedmice dobili smo dva termina u "Boriku" i mislim da će to doprinijeti našim boljim rezultatima. Takođe, ni finansijska situacija nije baš sjajna, ali svi zajedno pokušavamo da se izdignemo iznad toga i mislim da ćemo u tome uspjeti", dodao je Srđan.

Banjalučani se trenutno nalaze na 6. mjestu Premijer lige BiH sa omjerom od 5 pobjeda i 7 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi