Odbojkaši Brazila ne mogu bez fudbala

Nevjerovatan potez brazilskog tehničara

Odbojkaši Brazila ne mogu bez fudbala

Brazilski odbojkaš Bruninha Rezende spada trenutno među najbolje tehničare u svijetu muške odbojke.

Rezende je prvi tehničar brazilske reprezentacije čiji je selektor upravo njegov otac, a član je italijanske Modene. Modena je trenutno drugoplasirani sastav italijanske Serie A, a za vodećim Trentinom zaostaje samo jedan bod. 

Uprkos činjenici da je odbojka u Brazilu itekako razvijena, te da i muška i ženska reprezentacija ove zemlje redovno igraju u završnicama i finalima najvećih svjetskih takmičenja, fudbal je i dalje sport broj jedan.

Da je tako dokazao je i sam Rezende, koji je na jednom treningu svog kluba podigao "prvi tempo", ali je rukama već nogom, ali jednako uspješno. Pogledajte ovaj gotovo nevjerovatan potez brazilskog tehničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.