Odbojkaši Gacka u finalu playoffa

Odbojkaši Gacka u finalu playoffa

O. Lekić

Odbojkaši Gacka ostvarili su veliki uspjeh plasmanom u u finale playoffa Premijer lige BiH.

Poslije ostvarenog brejka u prvoj polufinalnoj utakmici u Brčkom, i u revanš meču u sjajnoj atmosferi u dvorani u Gacku domaći odbojkaši upisali su i drugu pobjedu. 

Izabranici stratega Zorana Vidakovića su dobrom servom, pouzdanim prijemom, raznovrsnim napadom i aktivnom igrom u bloku sasvim zasluženo nadigrali Jedinstvo i slavili razultatom 3:1.

Domaćini su se ostvarenom pobjedom plasirali u finale i za prvaka će igrati protiv Mladosti, aktuelnim šampionima i osvajačima Kupa BiH.

SD "Gacko

Gledalaca: 600

Delegat: Adam Rožajac / Hrasnica

Prvi sudija: Ivana Bartula / Neum

Drugi sudija: Miodrag Ilić / Ljubinje

OK Gacko: Rončević, Ružić, D. Perišić, Furtula, Milidragović, Vuković, Tufegdžić, Bošković, O. Perišić, Antunović, Tadić Tremer Zoran Vidaković

OK Jedinstvo: Ristić, S. Gajić, T. Gajić, Tatarević, Jocić, Teodorović, Lukić, Janković, Trakić, Janjić Trener Ljubiša Ristić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije