Odbojkaši Kaknja protiv Radnika žele izboriti majstoricu

Drugi susret polufinala play-offa

Odbojkaši Kaknja protiv Radnika žele izboriti majstoricu

D. Kurbegović

Nakon što su u subotu poraženi u prvom meču polufinala play off-a protiv ekipe Radnika iz Bijeljine, kakanjski odbojkaši sutra u Sportskoj dvorani Kakanj imaju priliku za revanš.

U petak, s početkom u 18:30 sati dočekuju ekipu Radnika iz Bijeljine i pokušat će izboriti majstoricu koja bi se igrala u subotu, također u Kaknju.

Trener i igrač kakanjske ekipe o ovom meču kaže: 

“Prvi korak je da obezbjedimo majstoricu što će naravno biti mnogo teško ali ipak mislim da imamo snage i kvalitete za to. U prvoj utakmici ekipa Radnika je odigrala veoma dobro s minimalnim brojem grešaka, a s druge strane moja ekipa tradicionalno teško igra u Bijeljini. Jednom kolektivnom igrom, dobrim prijemom i ozbiljnim servisom možemo do majstorice, a onda dalje. Ekipa Radnika se vidi već u finalu što treba da nam je motiv više”, kazao je Aganović.

Iz kluba pozivaju navijače da podrže kakanjske odbojkaše da dođu do finala play off-a Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi