Odbojkaši Kameruna imaju svoj način motivacije

"Haka" s afričkog kontinenta

Odbojkaši Kameruna imaju svoj način motivacije

Proteklih dana na Mundobasketu sve je fascinirala novozelanska Haka koju su prije svakog meča izvodili najbolji košarkaši ove zemlje. 

U toku je i Svjetsko prvenstvo za odbojkaše koje se održava u Poljskoj, a na kojem učestvuje i reprezentacija Kameruna. Ova afrička selekcija možda nema kvalitet da parira najboljim svjetskim selekcijama, ali su već na samom startu takmičenja pobrali simpatije neutralnogdijela publike.

Kamerunci imaju, slobodno možemo reći, jedinstven način zagrijavanja, u kojem je ukombinovano i nekoliko plesnih koraka.

Pogledajte kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti