Odbojkaši Maglića bolji od Bosne u derbiju začelja
FOTO: facebook

16. kolo Premijer lige

Odbojkaši Maglića bolji od Bosne u derbiju začelja

S. Mlaćo

U derbiju začelja 16. kola Premijer lige BiH u odbojci večeras su u Foči snage odmjerili odbojkaši Maglića i sarajevske Bosne, a domaći su slavili sa 3:0, po setovima 25:20, 25:21, 27:25.

U priličnom kvalitetnom meču publika je mogla vidjeti veoma borbenu i zanimljivu odbojku, a domaći prvi set dobijaju 25:20. U drugom također velika borba, a više znanja i sreće imali su domaći te i ovaj period igre dobili. Ovaj put rezultatom 25:21. 

U trećem setu veliki broj poena uz dosta neizvjesnosti, te pobjeda domaćih 27:25 za konačnih 3:0.

Nakon nepotpunog 16. kola Maglić je na sedmom mjestu sa 16 osvojenih bodova, dok je Bosna na posljednjem desetom mjestu sa 10 bodova. 

OK Maglić Foča - OK Bosna Sarajevo 3:0 (25:20, 25:21, 27:25)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi