Odbojkaši Mladosti jesenji prvaci BiH

Prvenstvo BiH za odbojkaše

Odbojkaši Mladosti jesenji prvaci BiH

O. Lekić

Deveto, ujedno poslednje kolo jesenjeg dijela Premijer lige BiH za odbojkaše donijelo je brčanski gradski derbi. 

Aktuelni šampion Mladost opravdala je ulogu favorita i sa maksimalnih 3:0 savladala Jedinstvo, a razloga za slavlje na svom parketu imalo je i Ljubinje koje je trijumfom od 3:1 bilo bolje od odbojkaša iz Ilijaša. Identičnim rezultatom Kakanj je slavio u "Boriku" protiv Borca.

Zanimljv i neizvjestan meč u Srebreniku su odigrali Gradina i Dimaljevac, a poslije pet odigranih setova u tie-breaku veći dio bodovnog kolača razultatom 3:2 pripada domaćinu. Meč Radnik - Gacko odložen je za 9. decembar. 

Sa maksimalnih devet pobjjeda i sa 26. osvojenih bodova, sedam više u odnosu na drugoplasirani Kakanj odbojkaši Mladosti su jesenji prvaci. Jedinstvo je trećeplasirano sa 17. prate Gradina Herceg 16, Radnik 15.(utakmica menje), Gacko 12 (utakmica manje), Borac 10, Ljubinje 8., Domaljevac 6 i poslednji Ilijaš sa 3. osvojena boda.

Sljedećeg vikenda 11. i 12. decembra na rasporedu su mečevi 10. kola, a koplja ukrštaju:

Kakanj - Jedinstvo
Mladost - Domaljevac
Gradina - Herceg - Gacko
Radnik  - Ilijaš
Ljubinje - Borac

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije