Odbojkaši Mladosti odbranili titulu pobjednika nacionalnog Kupa

Odbojkaši Mladosti odbranili titulu pobjednika nacionalnog Kupa

M. Skaka

Odbojkaši Mladosti odbranili su titulu pobednika Kupa BiH. Izabranici Branka Mišića opravdali su ulogu favorita i rutinski su večeras u Brčkom u finalu nacionalnog Kupa, savladali Radnik iz Bjeljine  sa 3:1, po setovima 25:17, 25:19, 25:18 , posle sat i 12. minuta igre.

Slavljenike do triumfa predvodi startna postava: Luka Šormaz u dijagonali sa Sašom Zimonjićem,na prijemu su bili Jovan Ćendić i Bojan Novokmet, blokerski par čine  Almir Čolo i Azur Eminović,a ulogu libera pouzdano je obavljao Mirza  Keserović.

Kod poraženog znali su da bljesnu Bojan Kvrgić - Žiba, Dalibor Radić i Vladimir Miličević ali ti nije bilo dovoljno sa se protiv aktuelnih šampiona i osvajača Kupa osim časnog poraza postigne i nešto i više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti