Odbojkaši Slobode bez problema protiv Zavidovića

Kutije napunjene slatkišima za najmlađe

Odbojkaši Slobode bez problema protiv Zavidovića

E. Dindić

U zaostaloj utakmici 9.kola  Super lige FBiH za odbojkaše u Mejdanu su se sastale domaća   Sloboda i gosti MOK Zavidovići. Na kraju više nego ubjedljivo slavili su domaći odbojkaši rezultatom 3:0, i tako nastavili borbu za poziciju koja vodi u viši rang.  

Osim pobjede domaćih odbojkaša, ostvarena je još jedna ona mnogo veća pobjeda. I jedna i druga ekipa zajedno sa gledaocima napunili su kutije slatkišima te tako sigurno obradovali mališane sa odjela pedijatrije  UKC Tuzla.

Dešavanja na parketu su potisnuta u drugi plan jer zaista u ove praznične dane svi su bili sretni kada su vidjeli kutije pune slatkiše za najmlađe.

Što se utakmice na parketu smo mogli vidjeti dosta lijepih poteza, fer plej igre i još mnogo onoga što odbojku čini jednim od najdinamičnijih sportova na svijetu. 

Na kraju izabranici Smaila Slijepčevića i Josipa Vojnića su zasluženo upisali novu pobjedu i tako ostali u trci za plasman u Premijer ligu. 

OK Sloboda- MOK Zavidovići 3:0 (25:19;25:22;25:18)
 
Sloboda:Dervišević, Karamović, Vojnić, Kovačević, Kadrić, Brigić, Kovačević I, Krivić, Hasić, Jusić, Avdagić, Husejnović

Zavidovići : Hamzić, Šibonjić, Muftić, Horozović, Imširović, Imširović A, Hrkić, Šarić, Brigić, Kadrić, Frkazović, Krišto

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi