Odbojkaši Slobode bez većih problema slavili protiv Ilidže

Superliga FBiH

Odbojkaši Slobode bez većih problema slavili protiv Ilidže

E. Dindić

U okviru 15.kola SuperLige za odbojkaše u Tuzli su se sastali domaća ekipa Slobode i gosti ekipa Ilidže. Na kraju i više nego ubjedljivo slavila je domaća ekipa rezultatom 3:0 ( 25:14,25:21,25:13).

U prvom setu od početka je domaća ekipa igrala onoliko koliko je bilo potrebno i bez većih problema osvojila prvi set rezultatom 25:14, za 1:0 u setovima. 

Drugi set mladi odbojkaši Ilidže pokazali su da ih čeka svjetla budućnost u ovom sportu i u jednom trenutku imali su prednost od 14:9, a onda domaći odbojkaši ubacuju u veću brzinu i osvajaju i ovaj set rezultatom 25:21 za 2:0 u setovima. 

Treći set domaći odbojkaši rutinski riješavaju u svoju korist rezultatom 25:13 za konačnih 3:0 u setovima. 

OK Sloboda-OK Ilidža 3:0 ( 25:14,25:21,25:13)

Sloboda: Dervišević, Avdagić, Karamović, Vojnić, Kovačević, Kadrić, Salihović, Kovačević I., Vojnić, Krivić,Jusić, Husjenović. 

Ilidža: Maksumić, Šabanović, Muratović, Kešmer, Musić, Šehić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi