Odbojkaši Slobode uručili slatkiše najmlađima

Humana strana odbojkaša i odbojkašica Slobode

Odbojkaši Slobode uručili slatkiše najmlađima

Piše: E. Dindić
Prikupljeni slatkiši u zaostalom susretu sa ekipom Zavidovića,odbojkaši i odbojkašice Slobode uručili su najmlađima na odjelu pedijatrije UKC Tuzla. 

U doba novogodišnjih praznika naljepše je izmamiti osmijeh onima najmlađima. Odbojkši i odbojkašice Slobode zajedno sa trenerom prvog tima skupili su dosta pozitivne energije, osmijeha i naravno puno slatkiša na odijel pediatrije UKC Tuzla. 

Bilo je zaista divno pogledati svu tu malu raju kako se raduju malim stvarima i slatkišima. 

Za kratku izjavu  za portal SportSport.ba zamolili smo trenera odbojkaša Slobode Smaila Slijepčevića koji nije skrivao zadovoljstvo odrađenom akcijom

" Mi težimo da budemo društveno odgovoran klub. Članove našeg kluba uvijek prvo učimo da budu dobri ljudi, pa onda odlični odbojkaši. Osmijeh najmlađih je zaista nešto naljepše što čovjek može dobiti kao poklon. Ponosni smo na ovu akciju i nastavićemo je svake godine da obradujemo svu djecu koja leže na pedijatriji UKC Tuzla"

Odbojkaš Slobode Meho Husjenović takođe je bio vidno sretan što je akcija prikupljanja slatkiša uspjela

" Ja sam zaista presretan,kao mali kada smo svi dobijali onaj slatkiš koji nam roditelji poklone bili bih zaista  presretni.  Jako sam sretan što ja mogu da obradujem najmlađu raju, ponosan sam na ovoliko izmamljenih dječijih osmijeha jer onaj pravi najiskreniji osmijeh od srca dolazi upravo od njih"

Na rastanku palo je mnogo zagrljaja uz obećanje da i iduće godine sigurno se vidimo.