Odbojkašice Gračanice  poražene od ekipe Bihaća

Gračaničke odbojkašice ostale bez razigravanja za PLBIH

Odbojkašice Gračanice poražene od ekipe Bihaća

E. Dindić

U okviru 13.kola SuperLige FBiH za odbojkašice u Gračanici sastale su se domaće ekipa Gračanica Fortex i ekipa UOK Bihaća. 

Domaće odbojkašice bile su pod imperativom pobjede, jer nakon poraza na domaćem terenu od ekipe Smeča i pobjede u Žepču, samo pobjeda nad prvoplasiranom ekipom Bihaća ostavljala ih je u utrci za play off koji vodi u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

U prvom setu vodila se velika borba, igralo se poen za poenom do rezultata 22:22. Onda domaće odbojkašice griješe i dopuštaju igračicama Bihaća seriju od 3:0 što je bilo dovoljno da osvoje prvi set rezultatom 25:22.

Drugi set ponovo domaće igračice sjajno otvaraju, povele su u jednom trenutku 4:2 i onda su jednostavno stale. Na parketu dvorane u Gračanici postoji samo jedna ekipa a to su gošće iz Bihaća koje suvereno vladaju u ovom setu i osvajaju ga rezultatom 25:18, za 2:0 u setovima. 

Treći set ponovo ista prića kao i prethodna dva ekipa Gračanice jako dobro otvara set, onda gošće iz Bihaća preuzimaju stvari u svoje ruke, i riješavaju i ovaj set. Na kraju i više nego ubjedljivih 25:16, za konačnih 3:0 u setovima. 

ŽOK "Gračanica-Fortex"-UOK Bihać 0:3 (22:25,18:25,16:25)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi