Odbojkašice Orašja ponovo na finalnom turniru FBiH

Najbolje na turniru u Srebreniku

Odbojkašice Orašja ponovo na finalnom turniru FBiH

S. Mlaćo

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani u Srebreniku održan turnir za kadetkinje u organizaciji odbojkaškog kluba Srebrenik.

Na turniru su učestvovale četiri ekipe: ŽOK Orašje, OK Galeb Brčko, OK Stars Živinice i ŽOK Bosna Kalesija.

Tokom samog turnira najviše su pokazale kadetkinje ŽOK Orašje koji su zauzele prvo mjesto, dok je ŽOK Bosna Kalesija završila na drugom mjestu. Na trećem mjestu bile su odbojkašice Starsa iz Živinica, a na posljednjem mlade nade OK Galeb iz Brčkog.

Kroz regionalne kvalifikacije ekipa ŽOK Orašje plasirala se na finalni turnir Federacije BiH, a ovaj uspjeh mlade odbojkašice iz grada na Savi ostvaruju već drugu godinu zaredom. 

"Ovo je još jedan pokazatelj da kontinuirani i programirani rad sa mladima donosi rezultate", istakli su za SportSport.ba iz ŽOK Orašje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti