Odbojkašice Slobode deklasirale Radnik u Mejdanu

Radnik bez šanse u Mejdanu

Odbojkašice Slobode deklasirale Radnik u Mejdanu

E. Dindić

U okviru 16.kola Premijer lige za odbojkašice u Mejdanu su se sastale domaća ekipa Slobode i ekipa Radnika iz Bijeljine.

Od prvog pa do posljednjeg minuta, dominirale su igračice domaćeg tima i u svim segmentima odbojkaške igre nadigrale gošće iz Bijeljine. 

Prvi set  furiozna igra izabranica Nihada Zahirovića i u jednom trenutku rezultat na semaforu je bio 20:9, ali odličnom igrom vraćaju se gošće iz Bijeljine na 21:14, što je bio njihov krajni domet u čitavoj utakmici. Na kraju rutinski domaće odbojkašice riješavaju ovaj set sa 25:19. 

Drugi set još bolja igra domaći odbojkašica i ubjedljivih 25:12 za 2:0 u setovima.

Treći set ponovo dominacija Slobode i ponovo lagano osvojen set rezultatom 25:19 za konačnih 3:0 u setovima.

OK Sloboda- OK Radnik 3:0 ( 25:19;25:12;25:19)

Sloboda:Hadžić,Omerović,Klopić,Kamberović,Kantić,Simić,Karabegović,Tučić,Isaković,Softić,Ramić.

Radnik: Stojiljković,Bencun,Vrećo,Ristić,Vidaković,Gengo,Rakić,Kovačević,Stojiljković J, Glišić,Damjanović,Babić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi