Odbojkašice Srbije ciljaju zlato

Još samo jedna stepenica

Odbojkašice Srbije ciljaju zlato

Srbija će danas imati priliku da osvoji dvije zlatne medalje u ekipnim sportovima.

Najprije će 'delfini' od 22.50 časova snage odmjeriti sa Hrvatskom, dok će odbojkašice Srbije u noći sa subote na nedjelju (03.15h) suočiti se sa reprezentacijom Kine, koju su u grupnoj fazi ubjedljivo savladale.

Kada su u pitanju izabranice Zorana Terzića, one sa velikim optimizmom ulaze u finalni meč, ali i sa velikim respektom prema Kineskinjama.

"Ovo je istorijski uspjeh za srpsku žensku odbojku, imamo osiguranu medalju, ali ćemo pokušati da se ne zaustavimo na srebru i da idemo na zlato. Naredni protivnik je poznat, igrale smo s njima u grupi, neočekivano lako pobijedile, ali sada sigurno neće biti tako lako. Kina igra sve bolje", izjavila je odbojkašica Srbije Tijana Bošković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi