Odigrano posljednje kolo PAN Snooker lige BiH

Slijede završni Masters turniri

Odigrano posljednje kolo PAN Snooker lige BiH

Sponzorski tekst

Proteklog vikenda odigrano je VI, ujedno i posljednje kolo PAN Snooker lige BiH sezone 2015/2016. 

Trojici već poznatih igrača iz kluba Billy Blues iz Tuzle, koji su zauzeli svoje mjesto u top 16 igrača završnog Mastersa, priključili su se Robert Kovačević, Sanjin Lemezović i Emir Kovačević iz snooker kluba Click Tuzla, zatim Zlatan Fuka, Mithat Ramić i Emir Šeremet iz snooker kluba Desetka Bugojno, Zoran Trogrlić, Nedžad Emšo i Ivan Kristić iz snooker kluba Cue Ball Kiseljak te Mario Željo Milošević, Dino Arifagić, Mak Čengić i Adi Šaković iz snooker kluba Union Jack Sarajevo.

Ovih 16 igrača odmjeriće svoje snage u dva završna Masters turnira koja će biti odigrana u klubu Desetka u Bugojnu 15.05.2016. i u klubu Union Jack u Sarajevu 29.05.2016., kada će biti upriličena i završna ceremonija dodjele pehara i nagrada za državnog prvaka i osvajača prestižne nagrade PAN snooker lige BiH 2015/2016.  

Prva četiri plasirana igrača će osvojiti do sada najveće novčane nagrade ikad u snooker takmičenju u našoj zemlji.

Svi ljubitelji snookera su pozvani da podrže igrače u ova dva prestižna takmičenja, te uživaju u briljantnoj igri najboljih među najboljima. 

Više informacija o snookeru u BiH, klubovima i takmičenjima pogledajte na zvaničnoj stranici Snooker organizacije BiH www.snooker.org.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi