Odrađen lakši trening protiv Ruande

Tri utakmice, tri pobjede bez izgubljenog seta

Odrađen lakši trening protiv Ruande

M. Maksimović

Treću pobjedu zaredom maksimalnim rezultatom 3:0, naši odbojkaši su prema očekivanju ostvarili protiv Ruande.Manje od sat vremena naši reprezentativci su ostali na terenu, a selekciji Ruande su prepustili tek 27 poena.

Trojka Manko - Čančar - Alibašić je osvojila četiri poena više od kompletne selekcije Ruande. Po setovima je to bilo 25:7, 25:12, 25:8.Pobjedom selekcije BiH nastavljen je niz mečeva u grupi B koji su završili maksimalnim rezultatom.Do sada je ukupno odigrano osam mečeva i svih su završeni u tri seta.Po tri pobjede imaju BiH  i Iran pa će meč ovih velikih rivala dati odgovor na pitanje koja je selekcija najbolja u grupi B.

 

BiH - Rudanda 3:0 (25:7, 25:12, 25:8)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.