OK Borac deklasirao OK Gradina-Herceg

Premijer liga BiH

OK Borac deklasirao OK Gradina-Herceg

D. Vejo

Odbojkaši Borca večeras su u okviru šestog kola Premijer lige BiH na svom parketu savladali ekipu Gradina-Herceg rezultatom 3:0, po setovima je bilo 25:22, 25:23 i 25:17.

Borac je dobro počeo utakmicu. Nakon nekoliko minuta crveno-plavi su napravili rezultat od 5:2, a tri poena razlike čuvali su do rezultata 9:6, kada gosti prave preokret (9:11). Međutim, domaći tim tu nije pao, pa je prebacio u veću brzinu te napravio seriju od 8:2. Na kraju, prvi set završava rezultatom 25:22.

Izabranici Miše Marjanovića nastavili su u istom ritmu i u nastavku. Borac je poveo, nakon čega se igrao poen za poen sve do rezultata 7:7, kada Borac pravi seriju od 3:0. Ipak, gosti stižu do rezultatskog egala (10:10). Čvrsta igra viđena je do kraja perioda, ali više spretnosti i želje pokazali su domaći odbojkaši koji su set riješili u svoju korist (25:23).

Posljednji set, domaćin je krenuo furiozno. Poveli su sa 9:5, a do kraja su prednost povećavali. Set završava rezultatom 25:17 u korist Borca koji ostvaruje novi trijumf u ligi.

Borac: Vranješ D., Kljajić, Ilić, Popović, Kecman, Kojadinović, Džombić, Knežević, Dedić, Marjanović i Vranješ D.

Gradina-Herceg: Imamović, Kambić, Sinanović, Blagojević, Harčinović, Jahić, Tursunović i Slanjankić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi