OK Borac dočekuje OK Mladost u Boriku

Prva utakmica play-offa

OK Borac dočekuje OK Mladost u Boriku

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca u subotu će u prvoj utakmici četvrtfinala play-offa Premijer lige BiH na svom parketu u Boriku dočekati lidera, ekipu Mladosti iz Brčkog.

Svi ljubitelji odbojke, u hramu sporta moći će da gledaju pravu poslasticu. Banjalučanima će u goste doći aktuelni prvak i osvajač Kupa BiH, Mladost.

Crveno-plavi su ostvarili zacrtani cilj, izborili su mjesto u društvu najboljih i naredne sezone, ali to ne znači da su pokazali sve što su imali u tekućoj sezoni. 

Mišo Marjanović i njegovi izabranici rastereći ulaze u ovaj meč, bez pritiska i željni da uz podršku publike dođu do što boljeg rezultata pred revanš u Brčkom. 

Podsjetimo, igraju se dva meča, ukoliko bude 1:1, igrat će se i treći susret, a domaćin će biti onaj tim koji je na posljednjoj utakmici imao privilegiju istog što je u ovom slučaju ekipa Mladosti.

Susret između Borca i Mladosti na programu je u subotu od 20.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi