OK Borac oslabljen putuje u Bijeljinu

Veliki hendikep za Banjalučane

OK Borac oslabljen putuje u Bijeljinu

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca ovog vikenda nastavljaju svoj premijerligaški put.

Tim koji sa klupe predvodi Mišo Marjanović nije dobro otvorio nastavak sezone. U "Boriku" su minulog vikenda poraženi od fenjeraša, ekipe Maglića te tako unazadovali na tabeli.

Zdravstveni bilten, od samog starta najelitnijeg takmičenja u BiH ne ide na ruku Banjalučanima. Povrede su uzele maha, pa tako sa parketa sklonile čak trojicu igrača što pravi veliki problem banjalučkom sastavu, jer Marjanović keca iz rukava mora tražiti u juniorskom pogonu.

Naredni meč je onaj protiv Radnika u Bijeljini, ekipe koja zauzima treću poziciju na tabeli te koja u posljednje vrijeme igra dosta dobro kako kod kuće tako i na strani.

"Idemo da se borimo, dat ćemo sve od sebe. Oni igraju kući dosta dobro, ali mi ćemo i pored nedostatka pojedinih igrača pružiti maksimum, pa ako prikupimo koji bod biti će dobro", zaključio je za SportSport.ba glavni protagonista OK Borac, Borko Ilić.

Prije ovog susreta, Borac zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti