OK Borac poražen od OK Kakanj

Premijer liga BiH

OK Borac poražen od OK Kakanj

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca poraženi su u okviru 9. kola Premijer lige BiH na gostovanju od ekipe Kaknja rezultatom 3:1, po setovima je bilo 25:17, 25:20, 24:26 i 25:19.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu. Prvi set riješili su u svoju korist. Isti su dobili rezultatom 25:17. Gosti iz Banja Luke nešto su bolje zaigrali u drugom periodu, poveli su, ali domaćin je prebacio u veću brzinu te preokrenuo rezultat. Nakon dva seta, Kakanj je vodio 2:0.

I kada se činilo da će to biti rutinska pobjeda odbojkaša domaće ekipe, Banjalučani uspjevaju da se na trenutak vrate. U trećem setu viđena je igra poen za poen, gdje je više spretnosti pokazao Borac koji je isti dobio.

Nakon toga, izabranici Miše Marjanovića pali su igri te dozvoli Kaknju da četvrti set riješi u svoju korist i tako ostvari trijumf.

Ovo je bio treći vezani poraz banjalučkog sastava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije